top of page

'Het gesprek dat we ooit zouden hebben.'

PARTICULIEREN

Dit is de film van uw leven, een meeslepende reis terug in de tijd naar uw wortels, uw rol binnen het gezin, uw vertrouwde buurt, uw dagen op de lagere school en studiejaren.

Het is een ontdekkingsreis door uw dromen en aspiraties, en hoe het leven zijn eigen weg heeft gevonden doorheen de kruispunten die u heeft gekozen en de krachten die u hebben gevormd.

In deze film van uw leven herleven de gebeurtenissen van weleer tot in de fijnste details, en wordt de diepere betekenis ervan duidelijk, zowel voor u als voor uw dierbaren. Het vormt een kostbaar cadeau, niet alleen voor uzelf, maar ook voor hen die met u zijn verbonden.

Het biedt een kans om elkaar op een dieper niveau te leren kennen, om te begrijpen en door te geven aan de volgende generatie.

Samen met u en uw familie stappen we in dit avontuur van uw levensverhaal. Elk van u ontvangt een persoonlijk vragenformulier dat ons zal leiden langs de kronkels van uw levenspad en zal helpen bij het beantwoorden van vragen die wellicht al lange tijd binnen uw familie spelen. We zullen vervolgens contact met u opnemen voor een voorgesprek en de opnamedag zorgvuldig voorbereiden, in lijn met uw wensen.

Tijdens het interview zullen wij u met zorg en respect begeleiden om uw herinneringen tot leven te wekken.

 

Het is een reis door de tijd, een reis naar uw verleden,

om het voor de toekomst vast te leggen en te koesteren.

bottom of page